Info inruil Sieraden

MEDEDELING VAN DE DIRECTIE ANTIEKJUWELIER ONDERDEEL VAN JUWELIERSBEDRIJF  BRILJANT V.O.F. 1974.

Geachte mensen,
Wij willen u enige informatie geven omtrent Reviews.
Er zijn namelijk mensen die niet tevreden zijn omdat zij hun zin niet krijgen i.v.m. het inruilen van oude sieraden en juwelen en van diversen andere roerende goederen.
Zij verwachten meestal de hoofdprijs te krijgen, maar wij krijgen soms veel rommeltjes toegestuurd van o.a. sieraden en juwelen etc. wat voor ons soms niet interessant genoeg is gezien er dan te veel aan gerestaureerd zou moeten worden of dat er te veel afval goud of zilver bij zit etc.
Enkele mensen zijn dan erg teleurgesteld en schrijven een slecht Review meestal met 1 ster. Ik kan u zeggen als directie van Briljant v.o.f. 1974 dat wij al ruim 50 jaar bestaan en al onze klanten een eerlijke prijs geven naar gelang het voor ons waard is. 
Uiteraard zijn mensen vrij om het te verkopen aan ons en daar zijn ze zelf bij, is de de prijs goed ? dan maken wij het per direct over op de door hun aangegeven Bank of Giro rekening, is de prijs niet goed ? dan worden hun goederen op hun porto kosten aangetekend weer retour gestuurd. taxatie en onderzoek is bij ons altijd gratis, contanten uitbetalingen mogen wij niet meer doen van de wet en van de belastingdienst, alles wordt dan ook per bank uitbetaald en overgemaakt.
Hopende u goed en eerlijk geïnformeerd te hebben, namens de directie van Juweliers bedrijf Briljant v.o.f. sinds 1974, oprichting datum 15 maart 1974.

© 2016 - 2024 Antiekjuwelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel