Antieke & Nieuwe & Oude Gouden Ringen

Gouden Ringen en Sieraden Divers:

Zoekt u antieke sieraden, of oude sieraden of briljant diamant sieraden of zilveren gebruiksvoorwerpen?
Dan bent u zeker bij Antiekjuwelier aan het goede en juiste adres. Gezien wij al meer dan 47 jaar antieke en oude sieraden juwelen inkopen en verkopen vooral antieke Briljanten en Diamanten ringen. Wij beschikken over een mooi uitgebreid goud en zilver restauratie atelier met alle voorkomede goud en zilver machines en met een groot goud en zilver antieke en fournituren afdeling, zie ons atelier informatie en werkplaatsen ateliers. Al onze Briljanten en Diamanten ringen zijn van goede kwaliteit, uiteraard in de kwaliteiten a, b, c, daar is dan ook de prijs naar, veel briljanten ringen en diamanten ringen zijn soms ook gezet met diversen Edelstenen, dat kunnen Robijnen zijn, Blauwsaffieren, Smaragd, Topaas, Granaat, Amethist, en veel meer zelfs met Parels zijn somige ringen gezet. Ringen kunnen van geelgoud of witgoud zijn gemaakt en alles is gekeurd. Certificaten worden bij alle verkochte ringen meegeleverd. Ziet u iets moois dan kunt u via onze webshop bij ons bestellen, langskomen is eventueel alleen op afspraak mogelijk, zie onze algemene voorwaarden. Wij zijn met onze webshop 24 uur per dag online open, bestellingen mits met ideal betaald, gaan de zelfde dag nog naar de klant.
Heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Antieke en Oude Sieraden:
Bij de webshop van Antiekjuwelier.nl vindt u een divers groot assortiment collectie antieke en oude sieraden en juwelen. De collectie is bijzonder mooi uitgebreid en bestaat uit antieke en oude sieraden-juwelen, o.a. Briljant sieraden, Diamanten sieraden, Zeeuwse streeksieraden in goud en zilver, Bloedkoraal, Granaat, Art Deco antieke sieraden, Antieke Parels, Onze webshop van Antiekjuwelier.nl is een initiatief van Briljant v.o.f. Juweliers Sinds 1974 een gerenommeerde juweliersfamilie waaronder juweliers en goudsmeden al vanaf 17e eeuw.
Antieke Juwelen Al Eeuwenlang:
Antieke Sieraden waren al velen eeuwen geleden in de handel. Het is prachtig mooi om antieke of oude sieraden te kunnen en mogen dragen prachtig handgemaakte sieraden en juwelen dat met heel veel liefde en door zeer vakbekwame goud en zilversmeden werden gemaakt. Heel veel van onze antieke en oude sieraden in onze webwinkel zijn zéér exclusief. Er is maar één exemplaar meestal van aanwezig, massawerk bestond toen eigenlijk niet, de tijd waar wij nu in leven, is voor het juweliersvak niet zo best, er zijn zelfs nu sieraden van goud of zilver die door Robots gemaakt worden, wij als vakjuweliers kunnen hier niet goed mee omgaan, jammer van ons prachtig mooi edelvak, maar de tijd gaat gewoon verder.

Antiek Sieraden of Juwelen Verkopen:
Wij verkopen al meer dan 50 jaar lang antieke en oude juwelen sieraden, het verkopen van antieke sieraden en juwelen is prachtig om te doen, wij verkopen meestal in ons eigen mooie Nederland , maar ook zeker buiten de grenzen o.a in Belgié, Duitsland, Zweden, Noorwegen, England, Oostenrijk, alles wordt tegenwoordig online gekocht, U koopt het gewoon online in onze webshop-webwinkel van Antiekjuwelier.nl. Al onze antieke sieraden-juwelen die wij in onze webshop verkopen, zijn uitsluitend van hele mooie kwaliteit, al onze sieraden en juwelen worden in ons eigen goud en zilver atelier nagezien en zonodig wordt het door ons zelf hersteld. Door onze 50 jarenlange ervaring in de juweliersbranche  hebben wij zeer veel kennis en veel ervaring met antieke en oude sieraden. U kunt in onze webshop-webwinkel online  afrekenen met ideal betaling of u betaald gewoon vooruit met uw eigen Bank of Giro.


Heeft u vragen, mail ons dan vrijblijvend wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
info@antiekjuwelier.nl

© 2016 - 2024 Antiekjuwelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel