Navigatie

Garantie & Klachten

Ondanks alle zorg die we aan onze occasion sieraden besteden, dient gerealiseerd te worden dat de te verkochte goederen meestal gebruikt ‘tweedehands’ zijn, hoe kostbaar ze ook zijn. Scheurtjes, krasjes, gebreken en restauraties zijn niet voldoende om beroep te kunnen doen op een retourregeling, aangezien deze juwelen antiek, oud, gebruikte juwelen zijn en dat deze ouderdoms slijtage hebben, meestal zijn ze in staat van nieuw. Velen juwelen zijn dan ook meer dan 50, 100, 150 jaar oud en zelfs nog ouder. Alles wat wij verkopen wordt zo goed mogelijk in ons eigen goud en zilver ateliers gerestaureerd en dat doen wij al meer dan 47 jaar.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in top conditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee weken na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@antiekjuwelier.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2016 - 2019 Antiek Juwelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel