Antieke en Oude Parel & Edelsteen Colliers

Informatie over antieke en oude parel & edelsteen colliers:

Het verhaal over de herkomst van diversen Parels:
Echte parels worden in de natuur gevormd, daar tegen over is de gecultiveerde parel door de mens zelf gekweekt. Ruim zes eeuwen lang is de parel een symbool van luxe-rijkdom-en heersers en macht. De rijkste konden de duurste parels toen kopen, nu zijn de tijden wel iets veranderd en dat is maar goed ook. Er is nu een uiteenlopende keuze van diversen parels, o.a parels die gecultiveerd zijn in zoutwater, dan de parels die gecultiveerd zijn in zoetwater, de parels worden alsware in een oester of mossel gebracht door middel van een klein parelmoerballetje etc. en het vormt in de mantel van de oester kleine parelmoer laagjes, zo ontstaan dan ronde parels etc. Wij zijn een juweliers bedrijf al ruim 50 jaar en hebben op het gebied van parels veel te bieden in alle prijs klasse. Door in te kopen van o.a. particulieren, veilinghuizen, notarissen, banken, en door eigen inkopen vanuit de gehele wereld komen wij aan zeer mooie antieke en oude sieraden o.a. ook losse parels en parelcolliers. Alles wordt in ons eigen atelier gecontroleerd en zonodig door ons hersteld. Wij rijgen alle colliers zelf en kunnen ook de parels op goud of zilverdraad schakelen. Certificaten worden op aanvraag meegeleverd bij aankoop van een parelcollier.

Antieke en oude Parel colliers:

Parelcolliers, Het verhaal over de herkomst van diversen Parels:
Echte parels worden in de natuur gevormd, daar tegen over is de gecultiveerde parel door de mens zelf gekweekt. Ruim zes eeuwen lang is de parel een symbool van luxe-rijkdom-en heersers en macht. De rijkste konden de duurste parels toen kopen, nu zijn de tijden wel iets veranderd en dat is maar goed ook. Er is nu een uiteenlopende keuze van diversen parels, o.a parels die gecultiveerd zijn in zoutwater, dan de parels die gecultiveerd zijn in zoetwater, de parels worden alsware in een oester of mossel gebracht door middel van een klein parelmoerballetje etc. en het vormt in de mantel van de oester kleine parelmoer laagjes, zo ontstaan dan ronde parels etc.

Wij zijn een juweliers bedrijf al ruim 50 jaar en hebben op het gebied van parels veel te bieden in alle prijs klasses. Door in te kopen van o.a. particulieren, veilinghuizen, notarissen, banken, en door eigen inkopen vanuit de gehele wereld komen wij aan zeer mooie antieke en oude sieraden o.a. ook losse parels en parelcolliers. Alles wordt in ons eigen atelier gecontroleerd en zonodig door ons hersteld. Wij rijgen alle colliers zelf en kunnen ook de parels op goud of zilverdraad schakelen. Certificaten worden bij aanvraag meegeleverd bij aankoop van een parelcollier.

© 2016 - 2024 Antiekjuwelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel