1 - 120 van 144 resultaten
  • 1
  • 2

Zilveren Miniaturen Antiek & Oud

Antieke en Oude-Nieuw Zilver Miniaturen:

De zilveren miniaturen die wij verkopen zijn antieke & oude-nieuwe zilver miniaturen, alles wordt in ons eigen atelier nagezien op keuren en zilver gehalte en daarbij wordt alles hersteld wat gehersteld moet en zou worden in de oude ambacht traditie en weer gecontroleerd. Zonodig wordt het door ons hersteld in ons eigen goud en zilver ateliers wat wij al meer dan bijna 50 jaar doen. Veel zilveren miniaturen komen meestal van mensen die een verzameling hadden opgebouwd in velen jaren,  deze verzamelaars zijn meestal zeer zuinig geweest op hun zilver miniaturen en hun goederen.

Wij als juweliersbedrijf kopen veel in op dit gebied, van mensen die wegens wat voor reden dan ook hun verzamelingen wegdoen, deze zijn dan altijd wel in redelijke staat vanwege de zuinigheid en zorgzaamheid die zij voor hun collectie zilveren miniaturen hadden. Alle zilver miniaturen zijn uiteraard gekeurd met de officiële Rijks keuren. Heeft u zelf wat te koop voor ons wat dan ook ? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u een eerlijke inkoop oud zilver prijs, naar de waarde en de staat van het artikel.
Als wij aan een miniatuur bezig zijn wat hersteld moet worden, kan dit veel tijd in beslag gaan nemen gezien de aard van het zilver miniatuur, vooral als er fijne details aan zitten vergt dit extra veel werk en precisie.
Zie ook ons atelier om een indruk te geven wat er al zo voor komt kijken, veel kijk plezier.

https://www.antiekjuwelier.nl/a-59396534/goud-zilver-atelier-afdeling-met-onderzoek-lab/een-klein-gedeelte-van-ons-goud-en-zilver-atelier/

© 2016 - 2024 Antiekjuwelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel